Zomer loopt weer ten einde, tijd om u lak van uw mooie auto te beschermen. Al vanaf 135 euro!!


Keramische Coating

 

 

 

Keramische Coating

 

Unique CarCleaning Den Bosch


Uw specialist in High Quality Protection
Unique Carcleaning Den Bosch is uw specialist voor high quality nano keramische coatings

Bij Unique CarCleaning Den Bosch willen we alleen het beste resultaat, daarom gebruiken we ook alleen de beste producten die op de markt zijn.

Onze nano-keramische coatings voor autolakbescherming onderscheiden zich van de rest vanwege de lange levensduur van zijn beschermende eigenschappen. Afhankelijk van onderhoud van de auto, kan dit 3 tot 5 jaar zijn.

Onze nano-kermische coatings zijn niet alleen zeer duurzaam, maar hebben ook een sterk beschermend karakter en brengen een ultieme spiegel-reflectie met zich mee.Heeft u vragen, neem contact op met Unique Carcleaning Den Bosch.
06 46473110 of
info@uniquecarcleaning.nl

 

Voor meer informatie of afspraak, bel naar +31646473110

 

Keramische Coating
Word – 12,5 KB 238 downloads

Met een enkele applicatie creëert Nasiol NL272 op nanoschaal een ondoordringbare beschermingslaag aan op het oppervlak van uw voertuig. Met zijn ongeëvenaarde super hydrofobe en spiegel glanzende afwerking biedt deze u de ultieme bescherming voor uw voortuig.

De spiegel glanzende afwerking hersteld de verf en doet de kleur ontwaken.

Het is een zeer duurzame beschermende coating met een lange levensduur. Bij normaal gebruik tot wel 5 jaar (300 wasbeurten).

Nasiol NL272 beschermd de lak van uw voertuig of enig ander oppervlak tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV straling, zure regen, modder, hars, vogelpoep en luchtverontreiniging. Zonder veel moeite veegt u moeilijk te verwijderen vlekken, zoals modder, stof, vuil en vogelpoep simpel weg.

Nasiol NL272 kan gebruikt worden voor de bescherming van lak, verf, koplampen, achter-lampen en kunststof afwerkingen.

Wij raden Nasiol NL272, de beste nano keramische coating ooit gemaakt, sterk aan!