Keramische Coating van Unique CarCleaning tot en met 7 jaar garantie!

 

Grafeen is een nieuw materiaal met veel potentiële toepassingen dat sterker en lichter is dan staal.

Het is gemaakt van een enkele laag koolstof, is ongelooflijk flexibel en kan elke denkbare vorm aannemen. Bovendien is deze stof zo veerkrachtig dat bedrijven als boeing en airbus overwegen deze te gebruiken om hun vliegtuigen te versterken.

Grafeencoatings nemen grafeen, dat slechts één atoom dik is, en transformeren het in grafeenoxide, wat beter toepasbaar is voor de auto detailing industrie.

Dit maakt het mogelijk om het te combineren met een keramische basis om een coating te creëren die nog meer bescherming, taaiheid en levensduur biedt dan conventionele keramische coatings.

Een werkelijk revolutionaire uitvinding die wij jou vanaf heden mogen bieden!

DE GRAPHENE KERAMISCHE COATING HEEFT EEN HARDHEID VAN H10

Keramische coating voor op de autolak

 Waarom zou een 3, 5 of 7 jaar grafeen keramische coating een goeie keus zijn?

Dus, je hebt net een nieuwe auto gekregen en bent op zoek naar manieren om de buitenkant te beschermen.

Of misschien heb je een ouder voertuig, maar ben je nog steeds geïnteresseerd in het nieuw leven inblazen en onderhouden van de auto.
Met technieken als traditioneel waxen, evenals nieuwe technieken die voortdurend op de markt verschijnen, kan het een beetje moeilijk zijn om erachter te komen welke optie voor je geschikt is.

Als je je in deze situatie bevindt, hebben we goed nieuws! De keuze is immers niet zo moeilijk, want een keramische coating is de keuze voor iedereen. Een keramische coating is zonder meer de beste optie die momenteel beschikbaar is.

Deze Coating is beschikbaar in een 3, 5 of 7 jaar bescherming!